Kaupin suku

24.1.07


Tiedote


Tilanne on nyt sellainen, että joululomalta kotiin palailtuani onnistuin jollain oudolla keinolla tuhoamaan C-aseman (kaikki tiedostot poistuivat), ja samalla myös pelini perusosa ja tallennukset lähtivät. Onneksi minulla oli kuitenkin D-asemalla varmuuskopio pelistä, jonka avulla sain legacysukuni uudestaan kulkemaan. Noin sukupolvi tuli takapakkia, mutta pelasin Niklaksen lapsuuden ja yliopistoajan mahdollisimman tarkasti samalla tavalla kuin ensimmäisellä kerralla (ja tietysti sääntöjä noudattaen). Jatkan tarinaani siitä, mihin jäätiin osassa 7, kunhan saan aikaa kirjoittaa uuden osan (vanha olisi ollut melkein julkaisuvalmiina). Toivottavasti "pieni" päivityskatko ei haittaa. Minulla kesti vähän aikaa pelata sukuni sopivaan kohtaan, mikä tietysti lisää normaaliin päivitystahtiin noin viikon.

Lisäksi päivityskatkoja on luvassa keväällä muun muassa sen takia, että kirjoitan nyt ylioppilaaksi, ja kolme näinkin tärkeää koetta vaativat oman aikansa. Lisäksi suunnitteilla on lyhyt ulkomaanmatka ja haku yliopistoihin ja / tai ammattikorkeaan. Huhtikuussa uskoisin pahimman kiireen olevan ohi. Silloin pääsen taas normaaliin tapaan Kauppien suvun pariin.


P.S. Joku taisi toivoa sukupuuta myös Kaupeille. Olen sellaista nyt väkerrellyt, ja julkaisen sen luultavasti seuraavan osan jälkeen (jotta spoilaantumista ei tapahtuisi). :)

4 Comments:

  • At 28/1/07 11:19, Anonymous Anonyymi said…

    Iiks. Onneksi ne oli tallessa, niin ei tullut niin suurta menetystä. (?) Tämä legacy oli mun suosikeissa, mutta luulin ettei tähän enää kirjoiteta, niin poistin sen. Mutta nyt laitan sen takaisin. ;D

     
  • At 30/1/07 09:54, Blogger Maranwel said…

    Kuten pikari jo sanoikin, niin onneksi sulla oli varmuuskopiot. Pitäis varmaan omastanikin sellaiset ottaa. Mutta tuo pidempi päivitysväli ei haittaa yhtään, syyhän siihen on aivan ymmärrettävä.

     
  • At 1/2/07 17:34, Anonymous Anonyymi said…

    Voi harmi :/ Odotan niin innolla seuravaa osaa, että käyn täällä joka päivä katsomassa josko olis jotain uutta tullu! :D

    Toivottavasti seuraava osa on odotustensa veroinen.. ;) (Aiempien osien mukaan se kyllä on)

     
  • At 28/9/07 18:08, Anonymous Anonyymi said…

    hei ookko jättäny noi kaikki simit ja lemmikit kuolee vaa ookko simejä ainaki yrittäny pelastaa??

     

Lähetä kommentti

<< Home